tirsdag den 17. april 2018

Pitabrød med oksekødsfyld


Med resterne fra Madpandekager i fad med oksekød kan man lave denne lækre og meget hurtige ret.
Det simpelthen bare en pita med oksekødsrester og masser af de grøntsager man bedst kan lide.
Alle tingene bliver anrettet i små skåle, så familien selv kan fylde deres pita med det de kan lide.
Retten er inspireret herfra og tilrettet vores smag herunder.

Pitabrød med oksekødsfyld
2 voksne 2 børn
Tid: 25 min

Ingredienser:
Rester fra madpandekager
Icebergsalat
1 agurk
1 rød peberfrugt
1 løg
Majs
Tomat
Cremefraiche dressing
8 stk pitabrød

Fremgangsmåde:
Opvarm oksekødsfyldet i en gryde, sørg for at det bliver godt gennemvarmet.
Skyl salaten og skær den i mindre stykker.
Skyl agurken, tomat, og peberfrugt i mindre tern.
Hak løget fint.
Hæld vandet fra majsene.
Alle grøntsager fordeles i små skåle, så alle selv kan fylde deres pita som ønsket.
Fugtig gør pitaerne let med lidt vand, og giv dem i ovn efter anvisning på pakken.
Server pita med grøntsager, oksekødsfyld og dressing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...