onsdag den 14. marts 2018

Spinatwraps med kylling


Super lette og lækre æggewraps.
Man kan komme det fyld i man ønsker, men dette fyld komplimenterer rigtigt godt.
I disse er der kylling med friske grøntsager.
Vi brugte spinatkugler fra frost, da vi aldrig får brugt alt frisk spinat, så det er mere økonomisk at bruge det fra frost.
Et godt alternativ til tortillawraps, som er så populært i dag.

Opskriften er herfra, rettet til vores smag herunder.

Spinatwraps med kylling
2 voksne 2 børn
Tid: 25 min

Ingredienser:
150 gram champignon
1 Neutralmarineret kyllingfillet
1 Kugle hel spinat i portioner (frost)
2 tomater
½ Agurk
8 æg
Olie
Salt
Peber
Cremefraiche dressing

Fremgangsmåde:
Slå æg ud i en skål, og pisk sammen med salt og peber.
Kom spinatkuglen ned til æggene, og lad den tø op under jævnlig omrøring.
Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern
Gennemsteg kyllingen på panden i lidt olie, krydder med salt og peber.
Steg champignongerne sammen med kødet.
Riv den derefter kødet i strimler.
Champignons stilles til side på en tallerken.
Skyl agurk og tomat og skær begge dele i mundrette bidder.
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Pisk æggene sammen med spinat og lidt salt og peber.
Hæld først lidt olie og derefter lidt af ægge- og spinatmassen på panden, så du får en omelet, der er lidt tykkere end en pandekage.
Steg omeletten ved middel varme, til den har sat sig og ikke længere er flydende.
Server på en tallerken og top med fyldet samt dressing.
Rul æggewrappen, og den er klar til at spise.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...