fredag den 23. marts 2018

Pasta med kylling og svampe


Denne super lækre og cremede pasta, er fyldt med grøntsager som er skåret i små stykker, og derfor er meget børnevenlig.
Den er let og hurtigt at smække sammen, til de travle dage.
Opskriften er inspireret herfra, og tilrettet vores smag herunder.

Pasta med kylling og svampe
2 voksne 2 børn
Tid 25 min

Ingredienser:
Pastapenne
150g champignon
8 stk cherrytomater
1 løg
75g ærter
1 stk neutralmarineret kyllingfillet
250 ml madlavningsfløde
1 terning hønsebouillon
Citronsaft
Olivenolie
Salt
Peber

Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisningen i letsaltet vand.
Steg kyllingen på panden i olie, krydder med salt og peber.
Rens og vask champignonerne, skyl tomaterne og skær begge dele i små tern.
Hak løget fint og skær den stegte kylling små tern.
Steg løg og champignoner og tomater i lidt olivenolie på en pande i et par minutter.
Tilsæt madlavningsfløde, kylling, bouillonterning og ærter og varm op.
Jævn evt. saucen med en smule Maizena rørt ud i lidt vand i en kop.
Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft.
Server ovenpå den varme pasta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...