søndag den 4. februar 2018

Pastasalat caesar style

Endnu en lækker pastasalat.
Opskriften er inspireret fra mambeno, og tilrettet lidt herunder.
Med grundbasen af pasta, dressing, bacon, kylling og iceberg, kan man selv spæde til med den slags salat man ønsker.
Vi tilsat rød peberfrugt, cherrytomater og agurk, så det var grøntsager børnene kendte og som passede super godt ind i retten.
Den er nem og hurtig at smække sammen, og jeg kom alle tingene i skåle.
Derefter fik ungerne lov at blande deres egen pastasalat i en skål fra alle ingredienserne, sluttet af og blandet med dressing.

Det gode ved at man ikke bare blander alle ingredienserne sammen er, at resterne kan kommes i madpakken dagen efter, sådan!

Pastasalat caesar style
Tid: 30 min
3 personer

Ingredienser:
- 250g pastaskruer
- Salt
- Olie

- Bacon
- Olie

- 1 stor neutralmarineret kyllingfillet
- Salt
- Peber

- Cherrytomater
- Agurk
- Rød peberfrugt
- Iceberg

Dressing:
- 2 spsk Mayonnaise
- 1 dl kærnemælk
- 1 spsk sød sennep
- Purløg

Fremgangemåde:
Kog pastaen efter anvisningen med lidt salt.
Hæld vandet fra, og bland lidt olie i så pastaen ikke klistrer sammen.
Sæt pastaen til side med låg på.
Steg bacon sprød på panden med lidt olie, kom baconen til side på et stykke køkkenrulle.
Skær kyllingen i små stykker.
Steg kylling i baconfedtet, krydder med salt og peber.
Skær cherrytomater i kvarte, agurk i små tern, peberfrugt i små tern, og iceberg i små stykker.
Fordel det hele på et fad.

Bland mayonnaise, kærnemælk, sennep og hakket purløg i en skål.
Sæt til side.

Lad nu ungerne selv blande deres pastasalat i en skål og rør sammen med dressing.
Kom fra skålen over på en tallerken, og brug skålen til næste person.

Velbekomme.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...