mandag den 27. marts 2017

Beef Stroganoff and Noodle Soup

Et styks lækkersuppe med en meget mild smag, og derfor også god til børn.
Den er let og tager lidt under en time at lave.
Indeholder oksekød og spaghetti i en lækker flødesauce.
Oksestrimlerne kan godt blive lidt seje til børnene, derfor laver vi dem selv med et lidt dyrere og mere mørt stykke oksekød næste gang. Så skal der også skæres lidt af simretiden.


Beef Stroganoff and Noodle Soup
4 pers.
Tid: 55 min

Ingredienser:
500g oksekød i strimler (anbefaler dog mørt oksekød)
Salt og peber
Olivenolie
50g Smør
2 finthakket skalotteløg
250g grovhakkede champignons
3 spsk mel
1l oksebouillon
250ml madlavningsfløde
1 spsk djionsennep
200g ægnudler

Fremgangsmåde:
Gnub salt og peber ind i oksekødsstrimlerne, og steg dem let på panden med olivenolie.
Tag oksekødsstimlerne af panden og hold dem varme.
Steg skalotteløg og champions på panden et par minutter.
Tilsæt mel, og jævn det godt sammen.
Tilsæt okseboullion lidt af gangen og rør godt rundt.
Lad simre og tykte i ca 30 min.
Tilsæt fløde og sennep, og lad det simre yderligere 15 min.
Kog vand i en stor gryde, og kog nudlerne i anbefalet tid.
Held vandet fra gryden så der kun er nudlerne tilbage.
Tilsæt smør, salt og peber i gryden og rør godt rundt til smøret er smeltet og blandet godt ind i nudlerne.
Server retten ved at komme nudlerne i en tallerken, tilsæt derefter suppen og til sidste oksestrimlerne på toppen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...