søndag den 21. juni 2015

Spanskinspireret omelet med chorizo

Er du til omelet med et twist, så er her lidt du må prøve.
En omelet med chorizo på et stykke brød, hurtigt nemt og lækkert.

Spanskinspireret omelet med chorizo
2 pers
Tid: 20 min

Ingredienser:
1 finthakket løg
100 g Chorizopølse
4 Cherrytomater
6 Æg
1 dl. Piskefløde
Salt

Sort peber

Brød

Fremgangsmåde:
Pil og hak løg og skær chorizoen i skiver.
Svits chorizo i en pande til det tager farve.
Tilsæt løg og lad det svitse med et par minutter.
Skær cherrytomaterne i halve og kom dem på panden, lad dem stege med et par minutter.
Pisk æg, fløde, salt og peber let sammen i en skål.
Hæld æggeblandingen over på panden, og lad det hele stege ved middel varme i ca. 15 minutter. Vend omeletten, og lad den stege 3 minutter mere på den anden side.
Bemærk at stegetiden afhænger meget af tykkelsen på omeletten.

Kan også bages i ovn ved 175 grader.

Serveres til brød af eget valg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...