Er du til omelet med et twist, så er her lidt du må prøve.
En omelet med chorizo på et stykke brød, hurtigt nemt og lækkert.
Spanskinspireret omelet med chorizo
2 pers
Tid: 20 min
Ingredienser:
1 finthakket løg
100 g Chorizopølse
4 Cherrytomater
6 Æg
1 dl. Piskefløde
Salt
Sort peber
Brød
Fremgangsmåde:
Pil og hak løg og skær chorizoen i skiver.
Svits chorizo i en pande til det tager farve.
Tilsæt løg og lad det svitse med et par minutter.
Skær cherrytomaterne i halve og kom dem på panden, lad dem stege med et par minutter.
Pisk æg, fløde, salt og peber let sammen i en skål.
Hæld æggeblandingen over på panden, og lad det hele stege ved middel varme i ca. 15 minutter. Vend omeletten, og lad den stege 3 minutter mere på den anden side.
Bemærk at stegetiden afhænger meget af tykkelsen på omeletten.
Kan også bages i ovn ved 175 grader.
Serveres til brød af eget valg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar