fredag den 27. marts 2015

Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter

Er du til en meget mild ret med god flødesmag, så er dette retten for dig.
Den kan dog let gå hen og blive smagsløs hvis man sparer for meget på saltet, eller ikke krydre kyllingen nok. Det endte vi desværre med. Men retten har potentiale, så med ekstra krydder, så kan den godt gå hen og blive rigtig god.

Opskriften er HERFRA.
Men vores tilrettede version er herunder.

Pasta i oreganofløde med stegte peberfrugter
2 pers.
Tid: 30 min

Ingredienser:
- Vand
- Salt
- Pasta (frisk eller tørret efter eget valg)

- Olie
- 1 rød peberfrugt skåret i strimler
- 1 stort hakket løg
- 250 ml madfløde
- Frisk oregano (eller tørret hvis man har det)
- Salt
- Peber

- Stor kyllingfillet skåret i mindre stykker
- Salt
- Peber

Fremgangsmåde:
I en sauterpande steges løg og peberfrugt i lidt olie et par minutter.
Tilsæt madlavnings fløden, og lad det simre sammen med grøntsagerne.
Smag til med oregano, salt og peber.
Hæld flødesaucen af panden, og stil til side mens det bliver holdt varmt.
Pastaen koges i saltet vand efter anvisningen på pakken.
Imens pastaen koger, steges kyllingstykkerne på panden til de er gennemstegt.
krydder kyllingen godt med salt og peber.
Vandet hældes fra pastaen, og serveres på tallerken med flødesauce og de stegte kyllingstykker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...