torsdag den 22. januar 2015

Bagværk og madpakker

I går blev der bagt et lækkert svampet græsk franskbrød.
Jeg havde lavet lidt om på opskriften, så kom creme fraiche, sukker og æg i. Bare for at se om det gjorde det mere luftigt.
Det blev i hvert fald et lyst blødt brød, men vi er stadig ikke helt der hvor jeg vil være, og kalde det den perfekte opskrift,
For at pifte udsenet lidt op, tog jeg noget af dejen og snoede, så den dannede lidt pynt på toppen.


 Og så er der længe siden jeg har vist madpakker frem.
De er ikke alle så kreative som de har været, men kan måske alligevel inspirere til HVAD man rent faktisk kan proppe i sådan en madkasse.

Her er det:
- Rugbrød med kødpølse og leverpostej
- Rød peberfrugt
- gulerødder
- vindruer
- rosiner
- Små sprøde minitoast med buko skinkeost
- Hvidløgsgrissini

Her er det:
- Rugbrød med leverpostej og smørreost
- Fiskefrikadeller
- Tortilla med ketchup
- Danone yoghurt
- En bolle med skiveost
- Gul peberfrugt
- Majs

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...