fredag den 12. september 2014

Kylling med parmaskinke og stegte tomater


En let ret og sund ret, der tager lidt over 30 min at lave.
Opskriften er fra magasinet MAD! 05 2014. Et magasin som vi er glade for, og som inspirere os til nye opskrifter hver måned.
Allerede nu, har bladet givet os 2-3 favoritter som vi spiser igen og igen.

Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomater og kogte kartofler.

Som altid lavede vi nogle få ændringer i retten, for at den passede lidt mere til vores smag.
Fx skar vi den salat fra der blev lavet til. Den bestod af rødløg, blandet salat, olie, æbleeddike, salt og peber.
Rettelserne er herunder.

Kylling med parmaskinke og stegte tomater

Tid: 35 min
2 pers.

Ingredienser:

Kyllingfileterne:
- 2 kyllingfilletter
- Friskkværnet peber
- 1 pk parmaskinke
- Olie til stegning

Stegte tomater:
- 4 fed hvidløg
- 100g cherrytomater
- Stor håndfuld frisk basilikum

Tilbehør: 
- Kogte kartofler

Fremgangsmåde:
Kartoflerne koges møre.
Kyllingfiletterne duppes tørre, og skæres i to mindre aflange filetter og krydres med peber.
Parmaskinke rulles om filetterne og steges i olie på en pande ved middel varme, til de er gennemstegte og parmaskinken er sprød.

Hvidløg pilles og skæres i lange strimler.
Skyld og skær tomaterne i halve.
Hak basilikum groft.
Steg tomater, hvidløg og basilikum på panden sammen med kyllingfiletterne de sidste par minutter, til kyllingen er færdig.

Server kyllingen med tomaterne og de kogte kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...