tirsdag den 18. marts 2014

Kartoffelpizza med chorizo

En lidt anderledes pizza end normalt, og så smager den faktisk pænt godt :)
Kartoflerne skal man skære flødekartoffeltynde, og vælge en god chorizo.
Har man lavet dejen i forvejen, tager den kun 20 min at lave. Man kan også vælge at lave ekstra dej, og bruge den til at lave et flutes eller andet af.
Opskriften er fundet HER

Tid:
1t 15 min til dej, 20 min til pizza

(4 pers.)

Ingredienser:
15 g gær
4 dl vand
2 tsk. salt
2 spsk. olie
600 g durummel
1 dl mayonnaise
3 fed hvidløg
6 store kartofler
50 g sorte oliven i skiver
150 g revet mozzarella
200 g chorizo
Salt og peber

Tilbehør
Salat

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Rør melet i, ælt dejen smidig og lad den hæve under et klæde i 1 time.
Del dejen i fire og rul hver del ud ½ cm’s tykkelse.
Rør mayonnaisen med presset hvidløg og smør det ud på pizzabundene.
Vask kartoflerne, skær dem i papirtynde skiver og fordel dem på pizzabundene sammen med oliven, mozzarella og chorizo i skiver.
Krydr med salt og peber og bag pizzaerne ved 250° i 15 min.
Servér med en god salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...