torsdag den 26. september 2013

Kylling med Estragon & paprikasauce

Den her ret havde bare så meget potentiale. Ingredienserne og deres sammensætning kunne bare slet ikke slå fejl!
Men citronsaften slog bare retten totalt i stykker. Den kvalte alle smagene, så man hverken kunne smage cayennepeber eller paprika. 
Estragon lagde vi desværre ikke inde med, ved ikke lige hvorfor vi ikke fik det købt ind.
Troede faktisk at retten ville blive meget stærk, manden sagde den lugtede stærk, men det var ikke så slemt, nok pga citronsaften.
Er sikker på, at skære man den mindst ned til det halve, og lidt mere af de andre, så skulle den nok blive god.

Retten tager ca 50 min, men man kan marinere kyllingestykkerne i god tid, så kan man trække ca 30 min. fra.



Denne ret får 3 ud af 5 stjerner hvis citronen får lidt mindre overtag.

Opskriften finder du HER

 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...