torsdag den 4. juli 2013

Oksespyd med feta, nye kartofler og grøn salat med basilikum

En af de mere simple og sunde retter.
Det tager ikke særligt lang tid at lave, og oksespydene smager rigtigt godt. Dog skal man sørge for at lave dem på en pande med god belægning, ellers kan de godt sætte sig fast i panden, og gå i stykker når man vender dem.
Retten kan blive lidt tør, fordi der ingen sovs er til, men det gør den så bare mere sund. Dog tilføjede vi hvidløgs aioli ved siden af på tallerken til at dyppe kartoflerne lidt i.

Squashene i stænger smagte super, havde ikke mere agurk, men squashene tog fint over. Dertil skar jeg iceberg og tomat til salaten. Lækker olivenolie hældt over med lidt citronsaft, salt og peber og frisk basilikum.

Dette kan sagtens spises på dage hvor der er lidt varmt udenfor, da det minder en lille smule om grillmad.

Denne ret vil jeg give 4 ud af 5 stjerner, man skal lige vende sig til ikke at have en fed sovs ved siden af :)

Opskriften finder du HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...