tirsdag den 11. juni 2013

Mousakka (fedtfattig)

En god ret til dem på kur. 
Jeg var lidt spændt på det med auberginerne. Har længe læst, at mange har brugt dem enten alene, eller sammen med kartofler i en mousakka.
Havde fået en lækker aubergine med min "Aarstidernes kasse uge 22", så nu skulle det prøves!

Retten er meget hurtig at lave. (det meste af tiden er den i ovn).
Kartoflerne var hurtigt skåret på mandolinjern, det samme med auberginen.

Manden og jeg er dog enige om, at denne ret ikke helt faldt i vores smag. Den smagte meget af aubergine som var lidt gummiagtig. Vi er meget glade for den traditionelle mousakka, men det her er bare ikke en for os.
Måske retter kan smage lidt for sunde? :) Det ved jeg ikke, men vi går videre i vores søgen på gode retter.

Vi giver denne 2 uf af 5 stjerner, men er du til auberginer og er på kur eller ønsker at leve sundt, så prøv den! Det kan være det er en 5'er for dig. Den er ikke så dyr at lave, og meget hurtig.

Opskriften finder du HER

 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...