torsdag den 11. april 2013

Mexikansk pasta

En ny ret i det lille køkken.
Tacoskaller med kylling + ekstra.
Hvis man følger opskriften, kommer man ud med en ret der bider pænt meget på tungen.
Jeg er meget sart overfor stærke ting, så min mening er, at den er lige på kanten, men til at holde ud :)

Både manden og jeg er dog enige om, at pastaen sårn set ikke rigtigt har andet at lavet i denne ret end navnet på retten. De passer simpelthen ikke ind. De er for store og smagsløse, og tilføjer ikke rigtigt noget til den her ret.
Skiller man sig af med dem, og holder sig til resten, så har man super fyld til tacoskaller.
Næste gang bruger vi nok bare tubs i stedet, da de kan holde bedre på fyldet, og lettere at spise af.

Man skal ikke lade sig skræmme af, at skallene er smattede under bunden når man får dem ud at ovnen. Når de er kølet lidt af, så bliver de mere faste igen.

Denne ret får (uden pasta penne) 4 ud af 5 stjerner

Opskriften finder du HER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...