onsdag den 6. marts 2013

Citronhvidløgskylling med parmaskine

Endnu en opskrift som ikke er ny for os, men ny for bloggen.

Både manden og jeg er glade for denne ret.
Lækker citrus smag af citron, med kylling svøbt i parmaskinke.. Muuums!

Det er ofte manden der laver denne ret da der skal rødvin i. Og da det kun er ham der drikker rødvin herhjemme, er det ham der vælger hvadfor en der skal i retten, så han også kan nyde resten til spisning :)

Vi har lavet nogle meget små ændringer til denne opskrift.

Af citronskal i kyllingen, har vi skåret ned på det så der kun er 1/2 citronskal i alt til 2 pers. Derimod vil jeg gerne have en lille smule mere citronsaft i som det bliver stegt i, måske også lige lidt i tomatsovsen. Tomatsovsen trænger også til en lille smule krydderi, den har en tendens til at smage lidt surt. (og det endda uden citronsaft).

Man kan selv bestemme hvad slags pasta man serverer til. Vi har prøvet både penne og frisk pasta, og begge dele går fint til.

Retten er hurtig og let at lave, og så smager det rigtigt godt.

730 Kcal pr. kuvert

Vi har givet denne ret 4 ud af 5 stjerner.

Du finder opskriften HER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...