søndag den 3. marts 2013

Chicken parmesan

Denne ret minder lidt om retten "Chicken Milano" som jeg har lavet. Chicken Milano, fik 5 ud af 5 stjerner.. den smager simpelthen gudeskøn. Men denne pastaret er en god konkurrent.
Den er forholdsvis let af lave, kylling bliver totalt mør og smelter nærmest på tungen.

Personen der har oprettet denne opskrift, valgte at fjerne noget af saucen, men det synes jeg er heeelt forkert. Hvad skal man så have til sin pasta -.-

Vi brugte et par spiseskeer "Dolmio classico" på toppen af kyllingefiletterne. Resten af glasset blandede vi med 2 dl fløde, og hældte ned omkring kyllingen i fadet, det passede fint med mængden af sauce.

Af rettelser, kunne man godt tilføje lidt krydderier, både til kylling, men også til domiosaucen. Nogle anbefaler lidt paprika fx.

Retten tager heller ikke alverden at lave, og så smager den rigtigt godt.

Calories: 676 pr. pers.

Manden og jeg er begge enige om, at denne står til 4 ud af 5 stjerner.

Opskriften finder du HER

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...