tirsdag den 19. marts 2013

Buffalo Chicken and Roasted Potato Casserole

Endnu en ret, der er anderledes fra det sædvanlige.

Et ildfastfad, med kartofler, bacon, kylling, ost, forårsløg og en masser krydderier.
Den er lidt spicy, men selvom jeg er sart, så kan jeg godt spise dette.
Manden skar dog også lidt ned på chili saucen. I stedet for den stærke chili, brugte han grøn tabasco, og i stedet for 3 spsk (5 portioners), brugte han 1½ spsk.
Vi tilsatte også ekstra salt bagefter, det manglede den meget.

Af andre ændringer, troede vi der var alt for mange kartofler i (5 stk), men i sidste ende, viste det sig faktisk at være i underkanten til os begge, til gengæld var der for meget kylling i (2 brystfileter).
Så næste gang skal den laves med min. 6 kartofler og 1 brystfilet til 5 portioners.

Ellers var den en meget god ret. Manden ville gerne have den lidt mere stærk, men det må man jo så tilføje til den bagefter hvis man vil. Jeg synes den var lige tilpas, og brændte lidt på tungen efter hver bid.

Denne ret får 4 ud af 5 stjerner

Opskriften finder du HER

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...