lørdag den 23. februar 2013

Chillisuppe med hakket oksekød

Ugens suppe stod på en chilisuppe.
Dog sparede vi lige lovligt på chilien. Vi har nemlig dårlige erfaringer med at koge chili ind i gryderetter, som endte med at blive alt for stærke bagefter.
Denne gang brugte vi grønne chili i stedet, og kun få af kernerne.. men.. det endte med slet ikke at have et snært af stærkhed. Så måske en rød chili af det samme, eller en seriøst hel grøn chili med alle kerner.
Det tætteste vi kom på suppehorn, var spiraler, og de var for store til suppen, konsistensmæssigt. Ud over det, skulle de have længere tid end små suppehorn, så pastaen nåede at sluge alt væsken, og efterlod en lidt for tyk konsistens.

Smagen var ganske udemærket. Det mindede meget om pasta med kødsovs, bare spist med en ske, og lidt mere sovs.
Ud over det, så er den fyldt med lækre grøntsager, som går i et med suppen fordi den bliver blendet.
Man kan evt. tilsætte ekstra grøntsager af eget valg.
Server et stykke lækkert hvidløgsbrød til.

575 kcal pr pers.

Manden og jeg er begge enige om at den får 3 ud af 5 stjerner

Det er en fin suppe. Smager udemærket, og den er meget hurtig at lave.. det er et stort plus.

Hvis du vil prøve lykken med den, så finder du opskriften HER


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...