lørdag den 19. januar 2013

Hjemmelavet pizza med et twist

Herhjemme kan vi godt lide at lave hjemmelavet pizza.
Min yndlings er med hakket oksekød og pepperoni, ud over det sædvanlige selvfølgelig.
Så så vi lige "Man VS food" på tv her forleden dag. De viser altid det program lige omkring spistetid, så det har allerede ødelagt flere af vore madplaner, og ændret det til ulækkert fastfood i form at burger, pizza eller andet, selvom man stod og skulle lave en god aftensmad. Men man kan ikke lade være med at få lyst til det ulækre efter man har set det program :)

Det ene afsnit her, lod os dog inspirere i stedet. Han så hvordan en restaurant lavede en pizza på en lidt anderledes måde. Her havde de pizzabund, så ost i skiver og derefter tomatsovs, fyld og ost på toppen. Ved at have osten nederst, så skulle den smelte ned i dejen og gøre den super lækker.

Vi brugte færdiglavet dej, og efter at have foldet den ud, lagde jeg den dobbelt. Så fik jeg en meget tykkere bund, men ikke for tyk. Med osten nederst endte den med at blive super lækker.

Manden siger han ikke kan smage den store forskel, det smager bare som osten er nederst, men med den tykke bund, må jeg indrømme at det hele samlet set var meget bedre.

Her er lidt billeder til inspiration hvis i skulle være interesseret.

 Dejen, her med foldede kanter. Ikke noget værre end tomatsovs og ost ud over hele vores stenplade.
Her kan i se osten ligge nederst.

Her med fyldet på

Den færdige version. Super lækkert :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...