fredag den 23. november 2012

Easy Stromboli

Opskriften til i dag, blev i stedet ændret til denne. Det lagde op til mere lækkert fyld end den anden der bare indeholdt bacon og ost.. lidt ulækkert hvis du spørger mig.

Men farmand lavede selvfølgelig sit eget fyld, og Silas og jeg delte min med vores fyld.

Den er meget let at lave.. men vi fulgte også opskriften og købe færdiglavet pizzadej.
Man kan jo lave det selv hvis man har lyst :)

Vi har en stenplade, så vores blev super sprøde hele vejen rundt. Dog ved lidt for højt gradetal, så de skulle have lidt ekstra, da dejen ikke var helt færdigbagt da dejen udenpå var pænt brun.
Næste gang, hvis man vil lave på stenplade, så mindre varme, evt. hæve stenpladen så den ikke ligger i bunden, og så er det tættere på de 20 min. før de er færdige.

Næste gang kommer vi flere krydderier i, evt. prøver med lidt ændringer af fyld.
Det smagter ret meget som en indebagt pizza :)

Denne ret får 4 ud af 5 stjerner

Mest fordi det er helt op til én selv hvad fyld man kommer i.

Opskriften finder du HER

 Mor og Silas' version: 
Dej smurt med Dolmio classico. Oksekød, løg og gul peberfrugt i en gryde svitset og kommes ovenpå dolmio. Pepperoni, skåret over i 4, ligges på, strøges med goudaost til sidst.
Alle kanterne lukkes godt til hele vejen rundt, så fyldet ikke flyder ud.
(min ser sådan der ud, fordi jeg glemte osten, så måtte skære den op da den var halv færdig og skubbe osten ind under kanten). :(

Fars version:
Dolmio classico, pepperoni skåret i stykker og Gouda ost. Lukkes hele vejen rundt. Han valgte at lave to stk små.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...